Genieten van Portugal, de ideale vakantiebestemming

Portugal is meer dan alleen het bezoeken van populaire plaatsen. Je kunt er echt onwijs genieten en tot rust komen. Een echte vakantie waar je zeker van zult genieten, dat vind je in Portugal. Begin vandaag nog jouw vliegreis naar Portugal en boek je goedkope vliegtickets bij Vliegcenter.nl.

Genieten in Portugal

Zorgeloos en sfeervol genieten in Portugal? Kom volledig tot rust met alles wat er te beleven valt in prachtige bestemmingen als Porto, Lissabon en natuurlijk de Algarve. Voor elk soort vakantie heeft Portugal perfecte locaties. Of je nu lekker aan het strand wilt genieten in de Algarve, lekker culinair wilt genieten in de havenstad Porto of lekker shoppen in het centrum van Lissabon. Geniet tevens van het schitterende uitzicht, wat het alleen maar de moeite maakt om in Portugal te zijn!

Vliegreis naar Portugal

Je kunt met meerdere luchtvaartmaatschappijen goedkoop vliegen naar Portugal. Directe vluchten worden aangeboden door TAP Air Portugal, KLM, easyJet, Transavia, Ryanair, Vueling en Corendon. De low-cost airlines zoals Ryanair , easyJet en Transavia zijn vaak het goedkoopst. Houdt er rekening mee dat niet elke maatschappij op elk vliegveld landt. Bepaal dus goed wat jij in Portugal wilt bezoeken en vanaf welk vliegveld je dit het snelste of beste kan bereiken. Sommige bestemmingen zijn ook goed te bereiken vanuit Spanje. Reis je bijvoorbeeld naar Faro (de hoofdstad in het gebied de Algarve), dan kun je dit ook goed bereiken vanuit Sevilla in Spanje.

Evenementen Portugal

Naast je dat je zelf kunt genieten van Portugal zijn er het hele jaar door ook diverse evenementen. Als je hiervan houdt is het aan te raden om je dit zeker te bezoeken. Zo heb je in de Algarve de middeleeuws feesten en het Festival do Marisco.  In Lissabon heb je de carnaval in februari, de Festas de Lisboa in juni, Arte Lisboa in november voor als je liefhebber bent van kunst en nog meer. Ook op andere bestemmingen in Portugal zijn er diverse evenementen het hele jaar door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *