campings Toscane

Luxe campings Toscane

Een luxe vakantie in een van de vele campings Toscane, wie wilt dat nou niet? Toscane in Midden-Italië herbergt dramatische landschappen en de historische steden Florence en Siena. Het is een plaats van kunst, van heerlijke lokale gerechten, Chianti-wijnen en stadjes op een heuvel die uitkijken over adembenemende en groene valleien. Niet voor niks dus dat Toscane zo populair is onder de toeristen. Je hebt er keuze in campings maar ook in vele hotels. Als je een camping neemt geniet je niet alleen maar van de voordelen hiervan, maar je bent ook veel meer in de buitenlucht omringd door al de landschappen om je heen. 

Waarom naar Toscane?

Voordat je naar campings Toscane gaat kijken heb je hier een paar goede redenen om er naar toe te gaan. 

De echte kunstliefhebber zal hier helemaal wild van worden. Florence is namelijk een van ’s werelds meest gekoesterde steden voor de kunst. Michelangelo, Botticelli, Da Vinci, en nog veel meer, zijn niet alleen maar de synoniem met renaissancekunst, ze zijn ook de synoniem met Florence zelf.

Italiaans eten op zich is natuurlijk al heerlijk, maar elk district heeft ook nog eens zo zijn specialiteiten. Dit geldt dus ook voor Toscane. Probeer de unieke gerechten zoals cannellinibonen, handgemaakte spaghetti en ribollita, een soep op basis van groente en brood.

campings Toscane

Aanbod in campings

Toscane heeft het dus echt allemaal en dit zie je ook terug in de vele campings die ze hebben. Of je nu op zoek bent naar luxe, kindvriendelijk of back to basic, je zal het er vinden. Ze hebben veel grote campings, omringd door natuur. Als je op zoek bent naar een zwemparadijs, is camping Norcenni Girasole wat voor je. Als je graag wijnvelden wilt bezoeken, kan je juist verblijven in camping Colleverde wat maar 2,5 km van een wijnveld af ligt. Voor vele meer leuke campings kan je kijken bij campings Toscane.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *