Christelijke vakantie naar Portugal

 

 

De zomer is begonnen en het is weer tijd om op vakantie te gaan. Heb je nog geen idee waar je naartoe wilt op vakantie? En ben je Christen? Dan hebben wij een goede tip voor je! Denk eens aan een heerlijke ontspannen vakantie naar de Algarve in Portugal. Met een vakantie van Beter-Uit breng je je vakantie door met andere christenen, om samen het geloof te delen en om op zondag samen een kerkdienst te bezoeken. In de vakantie heb je alle tijd om stil te staan bij God en de Bijbel.

Ontspannen in de Algarve
In de Algarve van Portugal is het heerlijk ontspannen. Je vindt er een prachtige kuststrook met indrukwekkende rotsen, mooie baaitjes met schilderachtige vissersdorpjes, gezellige badplaatsen en een prachtig binnenland. Geniet van de heerlijke Portugese keuken en vergeet vooral niet de lokale wijntjes te proberen in een gezellige wijnbar. Rij ook eens richting de kust van Lagos, waar je onderweg af en toe kunt stoppen bij prachtige stranden en indrukwekkende rotsen. Wij zijn erover uit: het ultieme zomergevoel beleef je in de Algarve.

Albufeira
In het district Algarve vind je de levendige badplaats Albufeira. Voorheen was dit een oud vissersdorp maar vandaag de dag is het een bruisende stad met een gezellig centrum dat ook nog eens autovrij is. Je kunt er heerlijk struinen door het oude centrum met de smalle straatjes en sfeervolle pleintjes. Ontdek de leuke kleine winkeltjes en plof neer op een van de vele terrassen voor een heerlijk drankje. Natuurlijk mag je de zonovergoten stranden en rotsformaties aan de kust zeker niet overslaan!

Trek erop uit in de Algarve
Wij vinden de Algarve een van de mooiste regio’s van Portugal waar een hoop te ontdekken en beleven valt. Ontdek de natuur wanneer je langs de grillige kusten rijdt en de breng een bezoek aan dorpjes als Lagos en Sagres met hun eeuwenoude kerkjes. Voor een adembenemend uitzicht kun je Foia bezoeken, daar vind je het hoogste punt van de Algarve. Wil je kennismaken met het echte Portugese leven? Bezoek dan de dorpjes en leer de cultuur kennen door middel van workshops en proeverijen. Vergeet ook vooral niet een bezoek te brengen aan de stad Sevilla. Deze stad heeft een eigen sfeer, een prachtige kathedraal en gezellige pleintjes. Bezoek de lokale markten, waar de heerlijke geuren je tegemoetkomen. Kortom, in de Algarve hoef je je geen minuut te vervelen.

Ben je ook enthousiast geworden?
Je christelijke vakantie naar Portugal boek je bij Beter-Uit, dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Portugal staat bekend om haar ruige ongerepte natuur afgewisseld met prachtige landelijke gebieden. Het is een land dat je het hele jaar door kunt bezoeken vanwege het gunstige klimaat. Houd het aanbod van Beter-uit in de gaten voor de mooiste vakanties naar Portugal! Geniet samen met andere christenen van dit prachtige land!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *